Partners

VÅRA PARTNERS DU KAN LITA PÅ
Varje beställning granskas manuellt mot originalprogram, du får alltid rätt delar till din bil! Svensk teknisk telesupport 7 dagar i veckan med utbildade tekniker som hjälper dig om du byter bromsskivor, bromsbelägg eller bromsok.
Genom egen import direkt från fabrik kan vi hålla låga priser på våra bromsbelägg, bromsskivor, bromsok, hjullager mm. Bland våra leverantörer finns Brembo, EBC, Zimmermann, ATE, Foster, K27, Foliatec m.fl. Vi säljer till de flesta bilmärken t.ex. Audi, Alfa, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW, Volvo m.fl.
Getech har bromsskivor, bromsbelägg, bromsok och hjullager som håller hög kvalité till låga priser. Vår specialitet, bromssatser finns i både standard och original utförande. Sportbromssatser med EBC Greenstuff, Redstuff eller Yellowstuff.
Vi var den första firma i Sverige, som både restaurerade, stylade och trimmade bilar när vi startade.Vi hade köpt en lantgård och byggde om ladugården till verkstad. Så när våra konkurrenter sa att vi var lantisar, som höll till ute på landet i en bondgård, hade dom rätt. (Det kanske inte var så positivt laddat när dom sa det) Runt 1975 skaffade vi den första moderna bromsbänken i Skandinavien, vilket underlättade motortrimningen
Samtidigt, som vi skötte försäljningen och verkstaden, höll vi på med vår hobby, motorsport. Henrik Walli, en av grundarna, och hans polare, Gerry Johansson, Sven Arne Persson, Stig Carlsson, Per Hågerman, Karl Ernst Larsson, Bill Taube osv, vann en en massa mästerskap och tävlingar med Dalhems-trimmade bilar.
Vi är ett företag med stor passion för bilvårds produkter av högsta kvalitet och som på bästa sätt hjälper dig att nå ett toppresultat på enklaste sätt. Med över 20-års erfarenhet i branschen strävar vi hela tiden att kunna leverera dom bästa produkterna.
Vi har egen tillverkning av produkter och maskiner under det egna varumärket CCP där vi samarbetar med dom absolut bästa tillverkarna på marknaden samt att vi har agenturen för varumärken som CERAMIC PRO, ANGELWAX & BIGBOI BLOWR. Vi har även under ca 10 år hållt i utbildningar inom fordonsvård både för proffs & amatör och hos oss kan ni alltid få den hjälp som behövs, vi eftersträvar att kunna erhålla den bästa supporten som går att få.
En grej till vi gör bra är att vi aldrig tummar på kvaliteten. För oss är det bara det bästa som gäller och du kan lita på att vi gör vårt jobb.
När det kommer till extraljusramper är testerna rigorösa. Husen målas med antirostskydd både invändigt och utvändigt för att vara helt säkra på att de inte flagnar eller rostar. Efter montering trycksätts husen för att garantera täthet.
Vid leverans finns vi eller en av våra samarbetspartners på plats för en sista koll innan godset skeppas. När produkterna kommer till lagret gör vi en sista besiktning innan varorna skickas ut till dig. Det är väl bra att vi har bra koll!
Året var 1991 när jag körde min opel Kadett-70 som jag monterade i en Volvo B20 med turbo och K-Jetronik På denna tiden var det ganska Ovanligt att trimma med turbo, då de flesta körde amrikanska bilar eller sugmotorer i sina bilar'
1992 gick jag vidare med en B21ET som jag började trimma och tillverka delar till. Det började med en Dumpventil och en separat wastegate och lambdamätare och en adapterplatta till M51 getrag, dessa delarna ser i princip likadana ut än idag. Sedan rullade allt på med fler delar som svetsflänsar och motordelar som jag tillverkade, Bla lastbilsintercooler som jag kapade ner och svetsade ihop så blev det två "jätteintercooler" till personbil.
1997 startade jag en enskild firma och började att kommersiellt sälja delar via annonser i tidningar och till "kundkretsen" jag lärt känna under de år jag trimmat och utvecklat min Kadett med volvo turbomotor